KRISTALNI ELIKSIR

Kako napraviti kristalni eliksir?

Zvuči pomalo neobično, dok se ne prisetimo da svaki kristal ima svoju vibraciju, a voda predstavlja medij koji sakuplja i pamti vibracije, odnosno auričku i biofizičku matricu svega sa čime je došla u dodir.

Moć vode da pamti i da se programira dokazali su brojni eksperimenti.

Kristalni eliksir se može praviti na dva načina:

Prvi način je da se odabrani kristal ili kristali urone u pročišćenu vodu (pročišćavanjem se uklanjaju njeni prethodni programi). Ovim kristali prenose svoje visoke vibracione obrasce i lekovita svojstva na vodu. Naravno, kod ovakve upotrebe kristala, potrebno je da ste dobro upoznati sa njihovim osobinama, odnosno treba da pazite da u vodu ne stavljate toksične kristale ili one koji se u vodi rastvaraju. Kristali u vodu treba da prenesu isključivo svoju vibraciju.

Drugi način dobijanja eliksira je indirektni način, gde se kristali postavljaju u blizinu vode, ali se ne potapaju u nju. Na primer, možete da uzmete dve posude. U veću naspite vodu, a u manju posudu postavite kristale. Zatim manju posudu stavite u vodu i ostavite da tako stoji određeno vreme. Ili jednostavno naspite vodu u staklenu posudu i poređajte kristale oko nje. Na ovaj način neće doći do prenosa neželjenih svojstava kristala u vodu.

Kristalni eliksir se može koristiti kao spoljnji lek, koji se utrljava na obolela mesta, ili kao eliksir koji može da se pije, i leči vaše telo iznutra.

KRISTALNA ULJA

Na ovaj način možete napraviti i ulje sa kristalnom esencijom, samo umesto vode upotrebite ulje i to po mogućnosti biljnog porekla. Nemojte dodavati alkohol.

Ulje ima nešto širi spektar primene od vode pa ga tako možete koristiti za mazanje čitavog tela, za kupke, ili od njega možete da izrađujete sveće i parfeme.

Kristalni eliksiri, ukoliko to želite, mogu biti dopunjeni lekovitim i aromatičnim biljem.

PUT KRISTALA

WEB GUVERNER